ASPEKTovské ňjúvinky 14/2014

Predvianočné stretnutie s Janou Juráňovou, Aspektovské vianočné darčeky, E-darčeky pre všetky čítačky, Nočná pyramída s Janou Juráňovou, Chvíľa s Jaroslavou Blažkovou.

Prinášame ňjúvinky – informácie o novinkách na www.aspekt.sk: o zaujímavých článkoch vo webzine ASPEKTin, o nových knihách v knižnici ASPEKTU a o ďalších informáciách z našich webových rubrík aj ASPEKTovských priestorov.

+

Predvianočné stretnutie s Janou Juráňovou Literárne informačné centrum pozýva na predvianočné stretnutie so spisovateľkou Janou Juráňovou a jej tvorbou. V pondelok 15. decembra o 17.00 v kníhkupectve LIC v Bratislave.

+

Aspektovské vianočné darčeky Zháňate vianočné darčeky? Neviete, čím obdarovať svojich blízkych? Dobrou knihou nič nepokazíte a my pre vás máme veľa takých dobrých kníh. V Knižnej edícii ASPEKT nájdete beletriu, knižky pre deti a mládež, ako aj podnetné odborné publikácie. Knižky si môžete objednať on-line, mailom alebo kúpiť osobne v ASPEKTE do piatku 19. decembra.

+

E-darčeky pre všetky čítačky Nielen papierom je čitateľka živá, a tak si môžete knižky ASPEKTU kúpiť aj v elektronickej forme. Spríjemnite si dlhé zimné večery a potešte seba i svojich blízkych novými e-knihami Feminizmus do vrecka, Nevybavená záležitosť, Jej mesto v jeho svete? a Mojich 7 životov.

+

Nočná pyramída s Janou Juráňovou V stredu 17. decembra si môžete vypočuť Nočnú pyramídu so spoluzakladateľkou ASPEKTU, spisovateľkou, prekladateľkou a editorkou Janou Juráňovou. O 22.20 ladíme a počúvame Rádio Slovensko.

+

Chvíľa s Jaroslavou Blažkovou Pripomeňte si nedávnu prezentáciu Jaroslavy Blažkovej v Bratislave, vypočujte si, čo povedala o emigrácii, živote v Kanade a návrate na Slovensko. Znovu si môžete vychutnať aj čítanie Zuzany Kronerovej z kníh Jaroslavy Blažkovej. V relácii Týždeň v kultúre televízie TA3.

***
Budeme rady, ak pre Vás budú ASPEKTovské ňjúvinky vítaným zdrojom informácií a upozorníte na ne ďalšie a ďalších, ktorí by o ich zasielanie mali záujem. Ak si neželáte, aby sme Vám ASPEKTovské ňjúvinky zasielali, pošlite prosím prázdny e-mail na adresu administrativa(zavinac)aspekt(bodka)sk, v predmete uveďte UNSUBSCRIBE.
*****
Feministická vzdelávacia a publikačná organizácia ASPEKT, Mýtna 38, 811 07 Bratislava,
02 5249 1639 , aspekt(zavinac)aspekt(bodka)sk, www.aspekt.sk

***

  

 

Projekt Podpora rozvoja rodovej kompetencie prostredníctvom publikačno-vzdelávacích aktivít bol podporený sumou 80928 eur z Fondu pre mimovládne organizácie, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2009-2014. Správcom fondu je Nadácia otvorenej spoločnosti – Open Society Foundation. Cieľom projektu Podpora rozvoja rodovej kompetencie prostredníctvom publikačno-vzdelávacích aktivít je Posilnenie kapacít MVO a zlepšenie podmienok na fungovanie občianskej spoločnosti.