ASPEKTovské ňjúvinky 11/2012

Vianočný balíček od AspekťáčiekVianoce v knihách ASPEKTU, Kalendárka 2013, lulumendelova.com.

 

Prinášame ňjúvinky - informácie o novinkách na www.aspekt.sk: o zaujímavých článkoch vo webzine ASPEKTin, o nových knihách v knižnici ASPEKTU a o ďalších informáciách z našich webových rubrík aj ASPEKTovských priestorov.

+

Vianočný balíček od Aspekťáčiek Využite poslednú šancu na nákup jedinečného vianočného balíčka, v ktorom nájdete sprievodkyňu na každý deň Kalendárku 2013, nástennú Kalendárku 2013 a výber textov ASPEKTin v novej plátennej taške s ilustráciami Lulu Mendelovej. Balíček si môžete kúpiť dnes vo štvrtok 20. 12. a v piatok 21. 12. v ASPEKTE len za 7 eur.

+

Vianoce v knihách ASPEKTU Aj v tomto roku sme pre vás pripravili každodennú vianočnú čítačku. Oddnes do Nového roka nájdete na webovej stránke www.aspekt.sk úryvky z aspektovských kníh, v ktorých sa píše aj o vianočných sviatkoch, silvestrovských oslavách a novoročných prianiach.

+

Nástenná Kalendárka 2013 Z webovej stránky ASPEKTU si môžete stiahnuť a vytlačiť nástennú Kalendárku 2013, ktorú ilustrovala Lulu Mendelová a graficky stvárnila Jana Sapáková.

+

Kalendárka 2013 Obľúbená sprievodkyňa na každý deň vám spolu s Nórou Ružičkovou poradí: Flirtujte ráno a potom až večer!, od Jany Juráňovej sa dozviete, prečo Hviezdoslav nikdy nenapísal básnickú zbierku venovanú svojej manželke Ilone Novákovej, Irena Brežná prezradí niečo o chlpatých nohách, Agneša Kalinová zaspomína na prvé stretnutie s manželom Ladislavom J. Kalinom a to ešte stále nie je všetko. Každý týždeň roku 2013 predstaví jedinečnú obrazovú alebo textovú lahôdku.

+

lulumendelova.com Ilustrácie Lulu Mendelovej nájdete v Kalendárke 2013 a najnovšie zdobia aj plátenné tašky ASPEKTU. Pozrite si viac ukážok z jej tvorby.

+

Želáme všetkým pokojné sviatky plné oddychu Aspekťáčky

 

***
Budeme rady, ak pre Vás budú ASPEKTovské ňjúvinky vítaným zdrojom informácií a upozorníte na ne ďalšie a ďalších, ktorí by o ich zasielanie mali záujem. Ak si neželáte, aby sme Vám ASPEKTovské ňjúvinky zasielali, pošlite prosím prázdny e-mail na adresu administrativa(zavinac)aspekt(bodka)sk, v predmete uveďte UNSUBSCRIBE.
*****
Feministická vzdelávacia a publikačná organizácia ASPEKT, Mýtna 38, 811 07 Bratislava,
02 5249 1639 , aspekt(zavinac)aspekt(bodka)sk, www.aspekt.sk